در آن زمان، شرکت ویتانا در سال ۱۳۳۵ تاسیس شد و بعد از آن شرکت بیسکویت گرجی در سال ۱۳۴۰ توسط مرحوم علی گرجی راه اندازی شد؛ همچنین نخستین محصول کارخانه با نام بیسکویت سکهای در همان سال روانه بازار شد. پس از آن در سال ۱۳۴۲ شرکت مینو شروع به کار کرد.
در سالهای ۱۳۴۹-۱۳۴۸ با مطرح شدن تغذیه رایگان مدارس، مرحوم علی گرجی با وارد کردن یک خط جدید و تولید محصول نیم چاشت با تمام ظرفیت به طرح تغذیه رایگان مدارس کمک کرد.
کارخانه گرجی از همان ابتدای شروع به کار، مجهز به بهترین ماشین آلات صنعتی در حوزه تولید بیسکویت بود. ماشین آلاتی که ایران نمونه آن را قبل از احداث کارخانه گرجی به خود ندیده بود.
طی سالهای متوالی کارخانهی گرجی وسیعتر و خطوط تولید آن افزایش یافته است.
در سال ۱۳۸۵ از ایتالیا خط تولید Imaforni برای محصولات کوکی وارد کشور شد که برای تولید انواع کوکی استفاده می گردد.
در سال ۱۳۹۸ خط تولید شکلات از کشور ترکیه در راستای تولید محصولات شکلات بار وارد شد.
همچنین اولین بیسکویت ویتامینه در ایران به تولید رسید و بیسکویت گرجی برگزیده جشنواره نوآوری محصول برتر ایرانی گردید.
بیسکویت گرجی در سال ۱۳۹۸ نیز برگزیده جشنواره صنعت سلامت محور گردید.
در سال ۱۴۰۰ بیسکویت گرجی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد.
منبع: انتخاب